64 Bit munge [Solved]

Post everything from general questions, to modding questions, to map WIPs to releases. (SWBF1 only)

Moderator: Moderators

Sergeant Major
User avatar
Posts: 243
Joined: Fri Oct 15, 2010 7:15 pm
Location: Ohio, USA
Projects :: Tython-Siege of Darkness Zombie Hotel
Games I'm Playing :: SWBF 1+2

64 Bit munge [Solved]

Postby bamdur123 » Sat Jan 01, 2011 5:04 pm

After expierementing for quite a while i came up with a solution

While bfbuilder pro.hta or bfbuilder is open. Press the munge button.
a black cmd window will open and nothing will happen

now type:
@set path=C:/windows/system32
then type:
munge

works.

If all fails make a user PATH (envirment variable) that leads to C:/Windows/system32 and in turn yoru mod tool location. (untested)
Last edited by bamdur123 on Sat Jun 11, 2011 8:01 pm, edited 1 time in total.

Sergeant Major
User avatar
Posts: 237
Joined: Thu Mar 12, 2009 10:28 pm
Location: Minnesota U.S.A.
Projects :: Various
Games I'm Playing :: BF1 BF2 JK2 SH
xbox live or psn: No Xbox :(

Re: 64 Bit munge Solved

Postby Ty294 » Tue Jan 04, 2011 2:30 pm

My friend, you are freakin'

AWESOME!!!

You don't know how much trouble this saves me! No more moving files back and forth between computers... This needs to be linked to on the "everything you need" thread

Sergeant Major
User avatar
Posts: 243
Joined: Fri Oct 15, 2010 7:15 pm
Location: Ohio, USA
Projects :: Tython-Siege of Darkness Zombie Hotel
Games I'm Playing :: SWBF 1+2

Re: 64 Bit munge Solved

Postby bamdur123 » Tue Jan 04, 2011 4:33 pm

Thx i have been expierementing for a while it saved a ton of trouble for me too. i used to have to copy xcopy.exe from C:/windows/system32 and make 2 batch files to get it to munge properly and the core still didnt work then so this is a solution

Private Third Class
User avatar
Posts: 50
Joined: Sat May 28, 2011 2:43 pm
Games I'm Playing :: SWBF BF2 BFBC2
xbox live or psn: No gamertag set

Re: 64 Bit munge [Solved]

Postby Herrmann » Fri Jun 03, 2011 9:13 am

I have Win7 and when I want to munge a map I can't bacause in BFBuilder I can't open an already existing project, theres just a blank bar when I click on open. Anyone got a solution?

Sergeant Major
User avatar
Posts: 243
Joined: Fri Oct 15, 2010 7:15 pm
Location: Ohio, USA
Projects :: Tython-Siege of Darkness Zombie Hotel
Games I'm Playing :: SWBF 1+2

Re: 64 Bit munge [Solved]

Postby bamdur123 » Fri Jun 03, 2011 3:14 pm

if you have bfbuilder in correct location, then it should work, you should also either use bfbuilder pro or you can use my updated one with new colors :D
http://www.gamefront.com/files/20007686 ... ro_2_0_rar
if you put those in your bfbuilder directoy (bfbuilder and the one you downloaded) it should work correctly.

Private Third Class
User avatar
Posts: 50
Joined: Sat May 28, 2011 2:43 pm
Games I'm Playing :: SWBF BF2 BFBC2
xbox live or psn: No gamertag set

Re: 64 Bit munge [Solved]

Postby Herrmann » Sat Jun 04, 2011 8:16 am

No, the same problem occurs with ur BFBuilder, too. Once it asked me if it should continue to run scripts on "this site", u probably know this message, well i pressed yes but I dunno wether sth would have changed if I have pressed no, so anyway it doesn't show up any of my projects, theres just a blank bar popping up.

Sergeant Major
User avatar
Posts: 243
Joined: Fri Oct 15, 2010 7:15 pm
Location: Ohio, USA
Projects :: Tython-Siege of Darkness Zombie Hotel
Games I'm Playing :: SWBF 1+2

Re: 64 Bit munge [Solved]

Postby bamdur123 » Sun Jun 05, 2011 1:46 am

where do you keep both bfbuilders and your mod tools.

Private Third Class
User avatar
Posts: 50
Joined: Sat May 28, 2011 2:43 pm
Games I'm Playing :: SWBF BF2 BFBC2
xbox live or psn: No gamertag set

Re: 64 Bit munge [Solved]

Postby Herrmann » Sun Jun 05, 2011 7:23 am

In my LucasArts dircetory, where all the other Star Wars games are installed. I have Windows 7 so the path looks kinda like that: C:\Program Files (x86)\LucasArts\BFBuilder

Jedi
User avatar
Posts: 1122
Joined: Fri Dec 19, 2008 7:58 pm

Re: 64 Bit munge [Solved]

Postby MileHighGuy » Sun Jun 05, 2011 11:03 am

there cant be any spaces in the bfbuilder directory

Sergeant Major
User avatar
Posts: 243
Joined: Fri Oct 15, 2010 7:15 pm
Location: Ohio, USA
Projects :: Tython-Siege of Darkness Zombie Hotel
Games I'm Playing :: SWBF 1+2

Re: 64 Bit munge [Solved]

Postby bamdur123 » Sun Jun 05, 2011 9:35 pm

The modtools tell you to keep everything in C:/lucasarts/bfbuilder
meaning id put all your modtools there including your normal bfbuidler.hta and the other oneyou downloaded

Private Third Class
User avatar
Posts: 50
Joined: Sat May 28, 2011 2:43 pm
Games I'm Playing :: SWBF BF2 BFBC2
xbox live or psn: No gamertag set

Re: 64 Bit munge [Solved]

Postby Herrmann » Sat Jun 11, 2011 7:23 am

Yeah that's where my MODTools already are, but it still wont show anythin up

EDIT:
Instead of moving the files to the path u told me, which doesn't work anyway, can I also write that "@ set path=..." into the munge.bat file? If yes how does it have exactly to look like ?

Return to All things SWBF1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests