Play with the Ep 2 clones instead of the Ep3 Clones

New maps and mods are coming out quickly. If you release something (even a beta) please post it here. Be sure to give details in the topic such as Map/Mod name and version

Moderator: Moderators

Post Reply
Darth-Derkie
1st Lieutenant
1st Lieutenant
Posts: 453
Joined: Thu Feb 03, 2005 6:32 am
Projects :: No Mod project currently.
Games I'm Playing :: I have not listed any games yet
xbox live or psn: No gamertag set
Location: The Netherlands

Play with the Ep 2 clones instead of the Ep3 Clones

Post by Darth-Derkie »

readme.txt:
Author: [GT]Darth-Derkie

Info: This is my second mod for SWBFII. Now you can play with the episode 2 clone troopers instead the clones from episode 3.

Installation: Make a backup from your mission.lvl and put the modded mission.lvl in C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Battlefront II\GameData\data\_lvl_pc

Download: http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=2HR6 ... W5H28MVBJR

Screenshots:
Image
Image
Image
Image
Leviathan
Missing Jedi Admin
Posts: 3277
Joined: Fri Nov 12, 2004 2:54 pm
Projects :: No Mod project currently.
Games I'm Playing :: I have not listed any games yet
xbox live or psn: No gamertag set

RE: Play with the Ep 2 clones instead of the Ep3 Clones

Post by Leviathan »

That's a welcome SWBF II modification... But might I know why you've let the Clone Commander ?
DFYX

RE: Play with the Ep 2 clones instead of the Ep3 Clones

Post by DFYX »

Because there's no episode 2 model of the commander
dreadlordnyax

RE: Play with the Ep 2 clones instead of the Ep3 Clones

Post by dreadlordnyax »

do they use the weapons from bf1 or 2?
Darth-Derkie
1st Lieutenant
1st Lieutenant
Posts: 453
Joined: Thu Feb 03, 2005 6:32 am
Projects :: No Mod project currently.
Games I'm Playing :: I have not listed any games yet
xbox live or psn: No gamertag set
Location: The Netherlands

Re: RE: Play with the Ep 2 clones instead of the Ep3 Clones

Post by Darth-Derkie »

Leviathan wrote:That's a welcome SWBF II modification... But might I know why you've let the Clone Commander ?


I might change him sometime now with DFYX's information. Edit: I started on it I have to change 41x lvl_ scr_ BODY and the Name string... sigh.

dreadlordnyax wrote:do they use the weapons from bf1 or 2?

They use the weapons from SWBFII.
Leviathan
Missing Jedi Admin
Posts: 3277
Joined: Fri Nov 12, 2004 2:54 pm
Projects :: No Mod project currently.
Games I'm Playing :: I have not listed any games yet
xbox live or psn: No gamertag set

RE: Re: RE: Play with the Ep 2 clones instead of the Ep3 Clo

Post by Leviathan »

Have you succeeded in replacing the Clone Commander, Darth' ? :|
Darth-Derkie
1st Lieutenant
1st Lieutenant
Posts: 453
Joined: Thu Feb 03, 2005 6:32 am
Projects :: No Mod project currently.
Games I'm Playing :: I have not listed any games yet
xbox live or psn: No gamertag set
Location: The Netherlands

Post by Darth-Derkie »

No... :( I have run into some problems: http://www.gametoast.com/index.php?name ... 8&start=75
Leviathan
Missing Jedi Admin
Posts: 3277
Joined: Fri Nov 12, 2004 2:54 pm
Projects :: No Mod project currently.
Games I'm Playing :: I have not listed any games yet
xbox live or psn: No gamertag set

Post by Leviathan »

It seems that hex-edited "mission.lvl" files are rather "sensitive", compared to the original ones... I've also got such an error, but I've not determinated what its origin was...
Post Reply