"Texture_Support" in model - can't export

How to create models in XSI and other 3D applications and make them work in Battlefront 1 & 2. Post models, tips for application usage and share anything XSI, 3DMax, SketchUp, etc.

Moderator: Moderators

Droid Pilot Assassin
User avatar
Posts: 2171
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:58 pm
Projects :: Star Wars Battlefront Legacy

"Texture_Support" in model - can't export

Postby ggctuk » Mon Oct 29, 2018 3:28 am

I have "Texture_Support" entires in my meshtree that are preventing me from exporting. The issue is that if I delete these, the UVs for parts of the model 'shrink', which is not what I want.

Resistance Leader
User avatar
Posts: 5256
Joined: Tue Feb 09, 2010 8:43 pm
Location: Edinburgh, UK
Projects :: EVERYWHERE + Project Infiltrator
Games I'm Playing :: Max Payne 3
xbox live or psn: Marth8880

Re: "Texture_Support" in model - can't export

Postby Marth8880 » Mon Oct 29, 2018 8:06 am

How are they preventing you from exporting?

Droid Pilot Assassin
User avatar
Posts: 2171
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:58 pm
Projects :: Star Wars Battlefront Legacy

Re: "Texture_Support" in model - can't export

Postby ggctuk » Mon Oct 29, 2018 8:08 am

Marth8880 wrote:How are they preventing you from exporting?


If I middle-click to select everything, when I try to export it comes up with an error. If I manually select everything but those it will onlg export the first mesh.

Command Sergeant Major
User avatar
Posts: 290
Joined: Mon Apr 27, 2015 7:09 pm
Location: Planet 4546b
Projects :: Athenova Campaign
Games I'm Playing :: SWBF2

Re: "Texture_Support" in model - can't export

Postby Oceans14 » Mon Oct 29, 2018 9:45 am

What happens if you freeze the part they're attached to? Or is that what you meant by delete?

Resistance Leader
User avatar
Posts: 5256
Joined: Tue Feb 09, 2010 8:43 pm
Location: Edinburgh, UK
Projects :: EVERYWHERE + Project Infiltrator
Games I'm Playing :: Max Payne 3
xbox live or psn: Marth8880

Re: "Texture_Support" in model - can't export

Postby Marth8880 » Mon Oct 29, 2018 10:32 am

ggctuk wrote:when I try to export it comes up with an error.

What's the error? (you can see the full thing in the Scripting window - something like View > Scripting)

Return to 3D Modeling & Animation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests