Creating Soldier Animations

How to create models in XSI and other 3D applications and make them work in Battlefront 1 & 2. Post models, tips for application usage and share anything XSI, 3DMax, SketchUp, etc.

Moderator: Moderators

Sith Master
User avatar
Posts: 2768
Joined: Tue Oct 02, 2007 10:51 am
Location: Ghosting around GT
Projects :: Battlefront Zer0
Games I'm Playing :: SWTOR
xbox live or psn: No gamertag set

Creating Soldier Animations

Postby MandeRek » Mon Nov 05, 2007 1:13 pm

Is there a way to create soldier animations? I only need to create a pistol_stand_shoot or whatever it's called... how can you do this in XSI?

Greetz,


MandeRek

Modeling Master
Posts: 679
Joined: Fri Mar 31, 2006 11:02 pm
Location: alberta, canada
Projects :: Scarif Map Pack and Starter Kit

Re: Creating Soldier Animations

Postby Gogie » Mon Nov 05, 2007 11:27 pm

same way you do vehicle animations, except you use pshyc0freds bones and adjust them to the animation you desire./

Sith Master
User avatar
Posts: 2768
Joined: Tue Oct 02, 2007 10:51 am
Location: Ghosting around GT
Projects :: Battlefront Zer0
Games I'm Playing :: SWTOR
xbox live or psn: No gamertag set

Re: Creating Soldier Animations

Postby MandeRek » Tue Nov 06, 2007 1:35 pm

Great thanks will try that!

Master of the Force
User avatar
Posts: 6069
Joined: Wed Sep 27, 2006 11:05 am
Location: Duckburg, Germany

Re: Creating Soldier Animations

Postby DarthD.U.C.K. » Sat Nov 17, 2007 6:09 am

not to hijack:
i want to make a new trooperanim, but everytime i select a bone, ysi is setting a key and the animation starts with outstretched arms

Modeling Master
Posts: 679
Joined: Fri Mar 31, 2006 11:02 pm
Location: alberta, canada
Projects :: Scarif Map Pack and Starter Kit

Re: Creating Soldier Animations

Postby Gogie » Sun Nov 18, 2007 9:39 am

it works fine for me 0.0

Master of the Force
User avatar
Posts: 6069
Joined: Wed Sep 27, 2006 11:05 am
Location: Duckburg, Germany

Re: Creating Soldier Animations

Postby DarthD.U.C.K. » Mon Nov 19, 2007 10:57 am

i didnt deleted the mesh, because so i can better see, how the anim looks, is that wrong?

Return to 3D Modeling & Animation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests